Norwegian Street Rod Association

Norwegian Street Rod Association => Medlemmers Prosjekter => Emne startet av: oldsrodder på 11. februar 2007, 08:35 am

Tittel: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder11. februar 2007, 08:35 am
Min 33 olds. Bildet er tatt inne i Korgfjell tunnelen. Jeg kjøpte bilen fra Tønsberg distriktet høsten 2001 som en urørt låvebil som ikke hadde vært i trafikk siden 1966. Høsten 2005 var den ute for egen maskin igjen for første gang, sommeren 2006 kjørte jeg noen mil for utprøving. Selvfølgelig fant jeg diverse ting jeg ville rette opp, noen ble rettet der og da andre har fått vente til nå i vinter. Derfor gleder jeg meg til sommeren, nå er det viktigste rettet opp tror jeg. Den ser litt rå ut i karroseriet, men jeg har bygd ut huset med 50 kvm også så det har ikke blitt tid til alt. Jeg prøver å ha den klar til sommeren slik at jeg skal få kjørt litt med den og skrudd/ sveiset på vinteren. Jeg er litt klønete på dette med å forandre størrelsen på bildene så det kommer flere etterhvert som jeg lærer meg triksene. Bilder har jeg tatt gjennom hele byggeprosessen så det er ikke bilder det mangler.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan11. februar 2007, 16:33 pm
Det var vel bilen din som var i Amcar for ei tid sia ? Må si at jeg likte den svært godt. Håper å få sett den 'live' i løpet av sesongen.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner11. februar 2007, 18:30 pm
Den gjør seg altid bra på bildene den Oldsen. Gleder meg til å se den mere i sommer ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder12. februar 2007, 17:12 pm
Ja det er en one of a kind rod. Forsto det etter å ha pratet med Terje i Olds klubben at det er en ganske unik bil dette. Skal vistnok ikke være produsert så all verdens mange med det utstyret som min hadde. Forklarer kanskje hvorfor det var så få henvendelser når jeg averterte til overs delene. ::)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. februar 2007, 13:59 pm
Prøver å legge ut bilder fra garasjen der Oldsen nå har sin skjønnhetssøvn i vinter. Som dere ser på veggene samler jeg også på div skilt :D Det ene er det en god historie bak, som desverre ikke passer på nettet :o
Instrumentene er fra TPItech og fungerte perfekt fra dag en.Kjøpte dem fra Hot Rod service og servicen til Øyvind var like god som alltid. Granaten er en souvenir fra  en rep øvelse.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder25. februar 2007, 19:43 pm
Idag har jeg fått montert det nye varmapparatet. Er det noen som har sett noe lignende? Selve registret og spjellhus står inne under dashbordet med spjell for å rette luften mot frontruta gjennom to slangeuttak og et uttak ned mot gulvet. I motorrommet står motoren til varmapparatet. Jeg har valgt å prøve med et luftfilter for å filtrere innlufta.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Herman25. februar 2007, 19:50 pm
Dette så tøft ut. Lignet lit på en turbo ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: JanMain26. februar 2007, 21:47 pm
Hvor i svarte har du fått tak i det turbovarmeapparatet?
Fikk joggu lyst på varme i bilen selv nå  ;D

BTW tøff vogn du har med det tøffeste varmeapperatet i gata ;-)
Har en kollega som bygger Ford Postkort (Cosworth) Turboen hans er ikke like kul  hihi
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder26. februar 2007, 23:23 pm
Elektrisk varmeturbo. Den lå i bagasjerommet på en 62 Ford Thames som ble levert på skrotn nå i høst. Helt komplett og produsert i Danmark en gang for lenge siden. Jeg var ganske snar med å legge vottene på fyndet så snart jeg så det. One of a kind rod med et like one of a kind varmeapparat. Kommer nok til å ta vare på andre gamle varmapparat om de skulle dukke opp.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: terjekl27. februar 2007, 01:11 am
Fint varmeapparat, men å ta luften fra motorrommet er vel litt tvilsomt!?
Regner vel kanskje med at det er en midlertidig løsning og at du vil ta luften fra annet sted?
Det er vel de færreste motorrom som er uten odører som man ikke trenger eller vil få inn i bilen.
Jeg ser jo at du bruker filter, men det vil vel kun filtrere partikler og ikke skadelige gasser...
Tviler også på at det vil være særlig populært i godkjenningsøyemed.
Det er vel lett å tenke seg hva som skjer ved en eksoslekasje.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder27. februar 2007, 08:08 am
Joda har tenkt tanken et par ganger og er litt usikker på hvilken løsning det blir. Men ligger an til at det blir et rustfrittrør som tar luft forfra. Problemet er å finne plass og få til en løsning som går an å se på også. Men hvis det var meningen motoren skulle stå en annen plass en i motorrommet måtte jeg sette hele varmapparatet i bagasjerommet siden det er tillaget for å være montert slik.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. mars 2007, 08:25 am
Har fått gjort litt. Hadde besøk av blankdele nissen. Han satte igjen en liten pakke her.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. mars 2007, 17:31 pm
Mer blank deler klar for montering
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner06. mars 2007, 20:24 pm
Er det utstillings bil du skal ha. Med det blir jævla tøft mot det mattsvarte karosseriet
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. mars 2007, 22:12 pm
 ;DFørebels hæng ligg det på benken. Men har lyst på litt finish under huven ja. Utvendig blir det nok en matt farge i mange år ennå.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. mars 2007, 22:13 pm
Må vel ta med bilde av lille rodden også.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder08. mars 2007, 15:17 pm
Fikk laget nytt stigtrinn til høyre siden idag. Nå er det bare litt fin justering og gummi på trinnet som mangler.
XXL rodder i aksjon med migen
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder08. mars 2007, 22:32 pm
Så skikkelig pent ut det derre.
Tøft med eksosen tittende ut foran bakhjula!
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder11. mars 2007, 13:57 pm
Laget meg engelskhjul for i underkant av 150,- Brukte registerstrammehjulet fra en Voyager og et lager med buet ytterring samt ei M16 gjengestang og litt jern fra skrotlagret.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. mars 2007, 16:59 pm
Det var vel bilen din som var i Amcar for ei tid sia ? Må si at jeg likte den svært godt. Håper å få sett den 'live' i løpet av sesongen.
Var det du som hadde den 53-54 Chevyn som var i Amcar omentrent på samme tia? Likte den reportasjen godt. Har bestandig likt reportasjer som sier litt om menneskene som eier bilene også. Det finnes jo så mange profiler i miljøet at Amcar har nok stoff til reportasjer i mange ti år framover.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan24. mars 2007, 20:49 pm
Det var nok meg ja. Det er en -53 som er 1.gangsreg. i -54 etter papira,dermed ble det -54 i det norske vognkortet også.
 Tenkte å fyre opp i morra og besøke Storm for å sjekke fremgangen på -34'en.
Blir nødt til å ta med startbooster,dirkesett og litt andre nødvendigheter også siden jeg har vakt på Falken-bilen. - Det blir bare for surt å kjøre rundt i bergingsbil i fin-været.
  Ellers er jeg et par dagers arbeid og en Summit-pakke fra å bli klar med Oldsmobile'en som skulle være billig bruksbil,men som enda opp med motor/gear bytte pluss litt til samtidig som jeg kjøpte gammelt hus som trengte fixing. Men,men det er vel sånn de fleste av oss i denne bransjen har det. :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. mars 2007, 23:31 pm
Gamle hus kan jeg alt om. Håper å få lagt ferdig parketten i ny stua i morgen. Da blir det innflytting til påske. Huset er 1932 modell og bilen 1933 så de står i stil da ;)
Hørtes ut for at våren er kommet noen meter lenger nede hos deg enn her oppe.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan25. mars 2007, 10:20 am
Ja,nå er det virkelig vår. Her er solskinn fra kl. 7 om morgenen og til ut på kvelden,så nå er det flott å skru bil ute.  Snø har vi omtrent ikke sett i vinter. Har såvidt måka litt fra trappa 2 ganger i vinter.
 Klimakrise ? No problem---livet er herlig. ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: storm27. mars 2007, 13:59 pm
Gamle hus og hotrod´s er tydligvis et universellt fenomen. Driver vi med dette alle sammen?! Etter en lengre periode med prioriteringsforvirring har jeg gitt opp, jeg setter resterende husgreier bort til snekker´n og tilbringer heller min egen tid i verkstedet!

Joda, våren er kommet, og søndag dukket Jan opp på "hønsefarmen" med sin velkjente baby-blue 53´ Chevy. Larsen var også med, representert med voldsomt avanserte måleinstrumenter. Vi var tre voksne mannfolk som lagde tegning av den nye bensintanken som skal inn i 34én. Med en koffert full av mikrometre og hullindikatorer står nå (forhåpentligvis) Larsen i produksjon av den nye tanken med 100-dels toleranse. Hva skulle en gjort uten kompiser som forstår gamet...

Det er så vanvittig trangt opp under ramma / bakakslingen på 34 Ford, at jeg heller har valgt å bygge tanken inn i trunken. På denne måten blir det bedre plass til å legge eksos der jeg vil ha den. Vurderte faktisk å avvike fra mitt trofaste prinsipp om å legge begge rørene ut i senter bak, og heller legge de ut på siden under stigbrettene slik Oldsrodder har gjort. Ser egentlig veldig riktig ut dette også, men er litt bekymret for bakkeklaringen her.

Storm
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder31. mars 2007, 20:01 pm
Hadde vært moro med bilder fra rundturen Jan. Tok du ikke med kamera? :o
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan31. mars 2007, 23:48 pm
Eh,-nei glemte det. Men jeg tar lett en ny tur jeg. Hvis været er like bra i morra så skal jeg ta en foto-reportasjetur i området her.  Har egentlig vakt på bergings-bilen men skal prøve å få lurt meg til.  Stay tuned. 8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder01. april 2007, 00:40 am
Ittno problem jeg er tuned all time ;)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan01. april 2007, 21:08 pm
Jeg gikk nok ut med litt for høy sigarføring sist. :-[  Ikke fxxxx om jeg fikk til å legge inn bilder >:( ( Samboer m/datakunnskap søkes ). :-\
  Men andre ting har blitt gjort. Fikk plassert A-Ford chassiset under tak på terassa. Oldsmobile'n er tatt ut, og er startklar om et par dager. -Og så har jeg endelig fått henta -33 Plymouth'en som har stått lagra snart et år.  Ser virkelig fram til å begynne på den. Har gjort avtale om en motor som står i en -54 Dodge pick-up. 230 cu.in./110 hp + Fluid-drive. Det blir old time rodding.
  Dodge'n er forresten til salgs. Det følger med en 318 m/aut. fra en van. Kan prøve å ordne bilder hvis noen er intr.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: storm02. april 2007, 08:43 am
Kunne jo lagt ut bilder av bilene selv egentlig, men sannheten er at jeg ikke har så mye tid til å sitte foran PCn om dagen. Benytter all min tid på å skru 34´. For å være ærlig tror jeg rett og slett at Jan har bedre bilder av prosjektet mitt, en de jeg har tatt.
Er det forresten noen av dere som vet om AMC / Jeep bellhousing har samme boltmønster som SBC?

Storm
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder02. april 2007, 21:23 pm
Har veldig lite peiling på AMC og slikt så der kan jeg dessverre ikke hjelpe til. :(
Da er det bare for Jan å skaffe seg datakunnskap eller samboer med nevnte kunnskap ;)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan02. april 2007, 22:23 pm
Etter litt spekulering tror jeg det er best å finne ut av datateknologien sjøl. Kvinner er nemlig onde. - Når de først har kommt seg inn i livet ditt så skal de ha deg til å bli like trøtt og kjedelig som menna til venninnene sine. -Ikke styre med gamle biler heile tida,gå i reine klær,sitte å pisse,være på besøk og drikke kaffi og stappe trynet fullt av kvalme kaker og masse annet tull. Thank God  I'm free, I'm free !!!
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder02. april 2007, 23:59 pm
 :)Beklager å skuffe deg, men du har kanskje truffet feil damer til nå.
For å si det slik, kona var i en førtiårsdag hos ei venninne for et par år siden. Ut på kvelden tar ei dame henne til side og sier: - Du og mannen din er veldig ulik! Åja sier du det sier fruen min. Ja du er så rein og velstelt og han ser så uflidd ut sa dette kvinnemennesket som tilfeldigvis er ei av helsesøstrene i kommunen. Fruen holdt på å dø av latter fordi hun vet jo hvordan jeg liker å gå kledd. Hun som kom med uttalelsen er et menneske jeg aldri har pratet med så hun har nok bare observert meg på avstand, livredd for at skitne jeans er smittsomme ;D
Så det finnes nok minst to typer kvinner, de som har rett og de som tror de har det :P
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: storm03. april 2007, 10:44 am
He he, ja nå begynner det å ligne noe! Vi har i grunn bidratt til en tyngre sosial- antropologisk studie, her på dette "skrot forumet" vårt. Helt uavhengig av hverandre har vi funnet ut at gamle hus og gamle biler på en uforklarlig måte er lenket sammen, ja for visse deler av den mannlige befolkningen altså...

Nå har jeg også akkurat oppdaget at jeg ser et mønster i slaskete klær og kvinnfolk som representerer diamentralt motsatte verdier av de som er nevnt ovenfor.

Ettersom vitdenskapens spydspiss hviler på et fundament av universelle lovmessigheter, føler jeg at vi nå begynner å nerme oss en "universell sannhet". Det står selvfølgelig igjenn et lite stykke arbeid, men jeg føler det er på tide å definere denne loven. Hva skal vi kalle vår nyoppdagede, universelle sannhet -forslag??

Storm
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan03. april 2007, 17:13 pm
Veit ikke , men temaet er absolutt intressant sett både fra psykopatisk og teknososial synsvinkel og burde vært utredet nærmere.  Kan det være mulighet for å søke om statlige midler ?
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. april 2007, 19:30 pm
Min unnskyldning er at med å se ut som jeg gjør er jeg med på å dra opp inntrykket av fruen siden hun ser strøken ut på siden av meg uansett hva hun har på seg. En fornøyd kvinne gir en lykkelig mann som kan drive sin hobby.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder08. april 2007, 23:26 pm
 :)Nå blir det kanskje løftebukk i garasjen. Fikk tips om en to søyler i påsken. Det kommer til å bli en fin dag den dagen jeg kan gi hora sparken.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder11. april 2007, 10:33 am
Sendte pansertoppene med en kompis til Trøndelagen for å få banket louvers i dem. Har noen kompiser som mener louvers er stygt, men siden jeg synes det er drittøfft så blir det sånne på min bil. Bilder kommer når jeg får hentet pansret. :)
Tittel: Louvers
Skrevet av: storm11. april 2007, 15:55 pm
Louvers er konge!! Antakeligvis den eldste, feiteste og mest benyttede hotrod-effekt gjennom alle tider. Legg ut bilder når du får tilbake panseret.

Storm
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder11. april 2007, 19:48 pm
Louvers må man jo ha! 8) 8) 8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. april 2007, 16:28 pm
Slapp blokka som skal til borring i syrebadet mitt for å få den helt ren. Slik så den ut etter en time.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. april 2007, 16:29 pm
Begynte å tilpasse gummi for å ha på stigtrinnene. Med en 4 åring som elsker rod kjøring er det ikke vits å satse på lakkerte stigtrinn.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. april 2007, 16:31 pm
Kjøpte pin stripings pensel for noen år siden. Har ikke prøvd dette før og det var skikkelig vanskelig. Her trengs det nok mer øvelse. :P
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. april 2007, 16:33 pm
Fikk lappet litt i skjermkanten på høyre forskjerm igår kveld
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. april 2007, 16:35 pm
Scener fra en garasje. Nå begynner det snart å bli tid for å få den ned på hjulene igjen.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder22. april 2007, 08:52 am
Slik så Oldsen ut den høstdagen i 2001 da jeg fikk den hjem fra Tønsberg.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder22. april 2007, 08:54 am
 :) Fikk laget louvers i pansertoppene mine. Ble advart om at motoren nå kom til å fylles med vann hvis det regner. Er det noen som erfaringer med det?
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder22. april 2007, 15:31 pm
De var fine. Hvem gjorde det for deg? Øivind? Hva koster det å få gjort dette?
Jeg er også interessert slike i erfaringer. Kanskje poste det under "teknisk" istede?

Har også hørt at alle rodder bør ha louvers pga det trange motorrommet i kombinasjon med en relativt smal grill. Men det kan jo være denne påstanden kommer fra eiere av rodder med svært trimmede motorer. Da øker jo kjølebehovet dramatisk.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Bjørn22. april 2007, 16:03 pm
Jeg har ingen problemer ved regn pga louvers på panseret.
Har heller ingen pansersider.
 8)


Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder22. april 2007, 17:57 pm
Geir Natvig gjorde dem for meg. Passer bedre med avstanden dit. Fruen kjører nedover på skolesamlinger en gang i måneden, Prisen var grei for å si det slik. Kan heller PM prisen til deg.
Tenkte å ha pansersidene på, men jeg har åpningsbare luker i sidene så jeg får nok ut varmen.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder25. april 2007, 16:31 pm
Slik blir blokka etter et besøk i syrebadet mitt
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder25. april 2007, 16:35 pm
Oppi løftergalleriet bruker det å se litt jævli ut
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder28. april 2007, 19:12 pm
Nå har jeg investert i mer verktøy i garasjen. Joda jeg vet hjula skal stå på svingskive.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner29. april 2007, 13:32 pm
Er du klar til 1 mai?
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder29. april 2007, 16:24 pm
Vet ikke om det blir rod eller mc. Rodden trenger forstillingskontroll og oljeskift. Får se hva det blir til. Har vært ute noen små turer her i området, men den er veldig nervøs på styringa så den må justeres før jeg skal legge til Mo med den.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder29. april 2007, 16:52 pm
Jeg kan jo ikke dy meg.................blir du klar? Eller blir det scooter ;)
Har en nabo som har våte drømmer om 4runnern din. Du får ta deg en tur så han kan få sett den live.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner29. april 2007, 18:53 pm
Jeg kan jo ikke dy meg.................blir du klar? Eller blir det scooter ;)
Har en nabo som har våte drømmer om 4runnern din. Du får ta deg en tur så han kan få sett den live.


Hehe Har vert å hentet scooteren i dag... Og 4Runneren har jeg ikke hatt start på denne månen. Skal bytte felger på 35" og det blir vel ikke gjort med det første. Så det blir vel moppen jeg kommer med ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: essex30. april 2007, 01:58 am
Så bilen din i ol' skool hot rods magazine! hehe, din skrytepelle ;-)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder30. april 2007, 12:01 pm
 ??? ??? ??? Det har ikke jeg sett. Bladet er ikke kommet i salg her. Sendte en mail dit i vinter en gang, men har ikke hørt et pip derfra. Men det er jo artig at de tar med litt kvalitetsmerker også ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder30. april 2007, 23:01 pm
Nå er håndkleet kastet inn, rodden blir ikke ferdig til 1.mai. Nå er klokka 23.00 og jeg må bare innse at jeg blir ikke ferdig. Skal prøve å få kjørt på cruise night 2. mai.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner01. mai 2007, 18:00 pm
Nå er håndkleet kastet inn, rodden blir ikke ferdig til 1.mai. Nå er klokka 23.00 og jeg må bare innse at jeg blir ikke ferdig. Skal prøve å få kjørt på cruise night 2. mai.hehe da var vi kommet like langt ::) Så deg heller ikke med triumph en heller ;) Hørte rykter om at det sto en kjukk rodder med camera i Elsfjordtraktene :o Det så ut som han fraus. Jeg kom meg i alle fall dit med Aprillian ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder01. mai 2007, 22:50 pm
 ;DJeg var der med Audin. Tok en masse bilder. Jeg er nok kommet litt lenger enn deg, jeg kjørte ca ei mil igår kveld. Bare for å finne ut at styringen må bygges om litt. :-\
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner02. mai 2007, 15:33 pm
HEHEHEHE Man blir fort mobbet når man er stor i kjeften.... Er enig at du er kommet MYE lengre en meg
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder02. mai 2007, 19:46 pm
 :D Er det flere heva Runnere på Mo? Det sto en nedfor Meieritomta som jeg trodde var din. Men hvis du kjørte scooter så må det jo finnes en til ???
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner02. mai 2007, 21:33 pm
Nei det er det ikke. Jeg laug bare får å fyre opp deg ::) Måtte fyre den opp. Har ikke fått lagt på sommerdekka enda. Skal skifte felger på 35" dekka får den er oprativ igen
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder05. mai 2007, 10:35 am
Så bilen din i ol' skool hot rods magazine! hehe, din skrytepelle ;-)

Er bladet kommet i salg på kiosker eller abonnerer du? Det er ikke kommet på "min" kiosk :(
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder05. mai 2007, 23:26 pm
 >:( Måtte lage nye fester for tannstanga, jeg ble kretsmester i bump steer. Nå venter jeg på rattakselledd og opplagring fra Cato. Så snart delene kommer skal de monteres og Oldsen ut og prøves igjen. :)
Synd jeg har gjort alt arbeidet selv, da har jeg ingen å skylde på.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder05. mai 2007, 23:42 pm
Jeg trodde det var kjempe bumpsteer på Fat Man kit'er mitt og fikk litt noia en stund, men det var visst ikke så verst likevel.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. mai 2007, 09:24 am
Jeg var ute og prøvde, og den var rett og slett retningsinstabil.  Alle dumper og spor i veien gjorde at bilen virket vinglete. >:(
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder06. mai 2007, 16:58 pm
Er det M II kit du har også?
Fabrikat?
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. mai 2007, 17:19 pm
Neida, jeg har Commodore. Tidligere kjørte jeg med Mitsubishi Colt tannstang, men jeg var misfornøyd med svingradiusen. Derfor monterte jeg Saab 900 tannstang, plass hensyn gjorde at jeg monterte den for lavt. Dermed fikk jeg en kraftig bump steer. Nå har jeg hevet den slik at den blir helt rett så nå tror jeg problemet er eliminert.
Måtte ha et ledd ekstra på rattakseln, slik at nå blir det 3 ledd og ei opplagring på rattakseln.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder31. mai 2007, 08:12 am
Ferdig med fagprøven og rett i garasjen. Monterte stigtrinnsgummi på begge sidene og har laget aluminiumslister som er satt fast nederst på stigtrinnene. Ble lekkert. Er det bare jeg som plages med å legge ut bilder eller? Skal begynne med å lage et baksete i kveld, gulvet er hevet over bakakselen så jeg må lage alt fra grunn av.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder02. juni 2007, 01:03 am
http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/DSC00434.jpg
Her er bilde av min Triumph T120 RV 1972 mod. Kjører med race kammer, 750 morgo borret 0.60, 10,5:1 stempel,  morgo oljepumpe, belt drive på primæren, boyer tenning, accel coil, amal mk2 gassere, KN filter, Større ventiler, porta kanaler, planet topp, doble ventil fjærer, større diameter på eksos rørene, åpne megafoner og modifisert veivhus og gear ventilasjon. Tror jeg har fått med det meste da. Har eid sykkelen siden 1994 og har kjørt den hvert år i større eller mindre grad. Har også fusket litt i classic racing med den. Topper over 200 på speedometret og det klarer seg med trommelbremser. ;D
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder08. juli 2007, 21:41 pm
Er vel på tide med en liten oppdatering. Har fått kjørt noen turer så langt i sommer og Oldsen fungerer bra. Fjæring og styring er helt grei selv om den kunne vært litt stivere bak.
Har fått veldig lyst på kjøpesny small block så jeg har noen følere ute. Er det noen som har tips, her hjemme eller i usa?
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. juli 2007, 22:29 pm
Fikk tak i et gammelt varmeapparat som hadde defekt register. Demonterte hele greia og satte inn en høytaler. Monterte varmapparatet på innsiden av torpedoveggen og det ble passe pinglete lyd. Rockabillyn høres nærmest autentisk ut.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan17. juli 2007, 22:41 pm
Rett og slett t
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder17. juli 2007, 23:16 pm
Knalltøff den høyttaleren!
 8) 8) 8)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. juli 2007, 23:23 pm
Rett og slett t?..Dette kommer jeg til 堫opiere hvis jeg finner noe lignende.

Kan sende et tips om jeg kommer over flere gamle varmapparat. Har to nå, det ene varmer og det andre lager lyd :)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. juli 2007, 23:31 pm
Pinstriping er jo svin tøfft og det måtte jo prøves. Dette er 4. forsøket på bakluka mi. Greit med mattsvart, blir det dårlig er det bare å slipe ned og prøve en gang til.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: mr.mopar18. juli 2007, 17:37 pm
Rett og slett t�fft...Dette kommer jeg til � kopiere hvis jeg finner noe lignende.

ja og så solgte du det varmapparatet.det var det som sto i 33'n.ble tøft syntes e åg.passer i stilen til oldsrodder
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder19. juli 2007, 16:25 pm
Rett og slett t�fft...Dette kommer jeg til � kopiere hvis jeg finner noe lignende.

ja og så solgte du det varmapparatet.det var det som sto i 33'n.ble tøft syntes e åg.passer i stilen til oldsrodder

Nå vrir du kniven rundt ;) Tenkte ikke jeg skulle fortelle hvor apparatet kom fra :)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan19. juli 2007, 21:59 pm
Ja,for pokker jeg syntes det var noe kjent >:( Men til mitt forsvar m
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder28. juli 2007, 19:20 pm
 :DNå er ny motor bestillt og Oldsen satt på stallen for en stund. Skal få ut gammel motoren og sveiset igjen noen hull i torpedoen før nymotoren kommer i hus.
Målet er å få inn nymotoren og prøvekjørt før vinteren så vet jeg alt er iorden til våren. :)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan28. juli 2007, 21:02 pm
Hva har du bestilt da ?  Og hvilken motor har du n
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder28. juli 2007, 23:34 pm
Nå har jeg en 76 modell 350 som er helt original, har bestillt en 250 hesters 350 samt en litt hottere kam. Skal bruke et rpm innsug og en demon gasser, bør kunne nærme seg 300 hk.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan29. juli 2007, 11:44 am
Rundt 300 hester er i grunn helt passelig p
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder30. november 2007, 18:35 pm
Mr.Mopar justerer tomgangen
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder30. november 2007, 18:36 pm
Headersene ble helt rød før vi fikk justert tenningen
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder30. november 2007, 18:37 pm
Greit arbeidsmiljø når vi startet opp nymotoren min.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: bajas02. desember 2007, 00:02 am
Headersene ble helt rød før vi fikk justert tenningen

sinnsykt å d  :o

er d krom monifoiler eller??
tenker d er fin fage på de etter den oppvarmingen he he
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder02. desember 2007, 12:15 pm
Krommede eksosrør som ikke er blå tyder bare på en ting.
Den har aldri vært kjørt ;)
rørene på biken min er også blå, og den har fått
kjørt seg litt på bane i classic racing.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder11. april 2008, 09:56 am
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/19308008-1.jpg)
I går måtte jeg bare ta den helt ut og prøve den på veien for første gang
med nymotoren. Himmel for en forskjell.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder11. april 2008, 09:58 am
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/19308007-1.jpg)
Gjenstår ennå litt monteringsarbeid, men jeg måtte bare ut og prøv.

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/19308009.jpg)
Nå skal pansret monteres og motoren blir gjemt
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder22. april 2008, 12:22 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/th_MOV00309.jpg) (http://s242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/?action=view&current=MOV00309.flv)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder22. april 2008, 12:23 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/th_60b33e9e.jpg) (http://s242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/?action=view&current=60b33e9e.flv)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: thomas22. april 2008, 16:22 pm
En ting er i hvertfall sikkert. Nå ble jeg skikkelig misunnelig :-\
Det må bare være helt topp...


You lucky basterd
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Jan22. april 2008, 19:28 pm
Takk for kjøreturen. :)Bilen virka jo ganske pigg. Var så heldig at jeg fikk være med på jomfrutur i 34 coupe'n til Storm i går kveld,og nå har jeg akkurat vært ute med Harley'en.  - Joda,jeg tror våren er i gang. ;)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder14. mai 2008, 20:58 pm
Takk for kjøreturen. :)Bilen virka jo ganske pigg. Var så heldig at jeg fikk være med på jomfrutur i 34 coupe'n til Storm i går kveld,og nå har jeg akkurat vært ute med Harley'en.  - Joda,jeg tror våren er i gang. ;)

Jeg har gått i shorts siden 27. april på rein trass. I morges lå det et par centimeter snø på bakken, men jeg nekter å ta på langbukse. Er det sommer etter 1.mai så er det sommer. :)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner15. mai 2008, 20:43 pm
Takk for kjøreturen. :)Bilen virka jo ganske pigg. Var så heldig at jeg fikk være med på jomfrutur i 34 coupe'n til Storm i går kveld,og nå har jeg akkurat vært ute med Harley'en.  - Joda,jeg tror våren er i gang. ;)

Jeg har gått i shorts siden 27. april på rein trass. I morges lå det et par centimeter snø på bakken, men jeg nekter å ta på langbukse. Er det sommer etter 1.mai så er det sommer. :)

Ser du for mye på OCC? ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder16. mai 2008, 22:06 pm
Jeg har heldigvis bare NRK1, så det blir lite OCC på meg, :) :D
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. mai 2008, 21:53 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/70c455cc.jpg)
Har prøvd å leke litt med penselen mellom panser og frontrute.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. juni 2008, 14:10 pm
Var ute på gårdsplassen igår og tok noen bilder i sommerkvelden.
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/cad47f1c.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/63c594ae.jpg)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. juni 2008, 14:11 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/9f60eb76.jpg)
Påminnelse til meg selv.

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/fb8460f1.jpg)
Påminnelse til andre
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. juni 2008, 14:11 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/ea7a4d79.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/dc13e7d8.jpg)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. juni 2008, 14:13 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/23fb973b.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/d398cb09.jpg)
Å ha egen bensinpumpe utfor garasjen og bo 20 meter fra E6 kan skape morsomme situasjoner.
At pumpen bare er en dekorasjon er det ikke alle italienere som forstår. Spesielt ikke
når de står på gårdsplassen min med nesten tom tank ;D
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. juni 2008, 14:14 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/6ddf40df.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/8d2e1ad7.jpg)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. juni 2008, 14:15 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/51a5352f.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/9808ab96.jpg)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder03. juni 2008, 18:10 pm
Fete bilder!
Jeg holder på med byggingen, men synes ikke rører seg av flekken for tida!
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. juni 2008, 20:13 pm
Fete bilder!
Jeg holder på med byggingen, men synes ikke rører seg av flekken for tida!


Der har vi vel vært alle sammen som holder på med dette. Alle småting som tar all verden av tid, men som ikke vises i det hele tatt. Stå på så kommer du på veien du også. :)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: thomas03. juni 2008, 22:32 pm
Fete bilder!
Jeg holder på med byggingen, men synes ikke rører seg av flekken for tida!

Vel, er i samme kategori jeg også.
Fikk ny tank fra Summit, ender opp med at jeg får sveiset ny tank
og bruker "innmaten" fra den jeg kjøpte. >:(
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder03. juni 2008, 23:12 pm
Jeg holder på å dille med den Duval ruta ennå, men nå er det like før jeg sier det får være ok. Så gjorde jeg om igjen en av de selv-lagde panser-sidene her om dagen. Det ble såpass bra at nå må jeg antakelig gjøre andre siden om igjen også, selv om jeg hadde tenkt å la den være...

Hadde kjøpt fuel cell, men så oppdaget jeg at Summit har en modell som er ennå smalere (jeg har dårlig med plass). Dermed solgte jeg den første til selvkost og skulle til å kjøpe den andre istedet. Men så begynte jeg å sjekke dette med stående tank fra huggebil og til uka drar jeg til en rally-kar i nabokommunen og ser på en MB 190 tank han har liggende.
Sikler mer og mer på FEITE 18x10" BMW felger på Ebay-Tyskland med bred kant og eike-lignende mønster. Tenk på rodden i grå "bombefly" farge med slike felger i sort med en tynn rød stripe langs kanten...
Huff, nei nå må jeg slutte. Kommer jo aldri på veien på denne måten...
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. august 2008, 19:31 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/juli2008021.jpg)
Mc baklys som ble byttet ut av en kompis etter en velt. Jeg så straks et nytt
bruksområde

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/juli2008023.jpg)
Ekstra bremselys på Oldsen

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/juli2008022.jpg)
Til tross for merket i bakruta bryr jeg meg om de som kommer fykende bak når jeg bremser ned for et eller annet. Nå skal det være lettere å få øye på Oldsrodden
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. august 2008, 19:32 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/th_13072008007.jpg)
Rodden brukes i all slags vær.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder14. september 2008, 23:26 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/oldsfront068.jpg)
Lys i mørket

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/oldsfront063.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/oldsfront058.jpg)
Tok bort støtfangeren foran og bygde om skjermene slik at det ble en
grei avslutning på skjermene.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. september 2008, 22:05 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/Forumtur17908055.jpg)
Slik ble den uten frontfangeren. Var ute på garasjerunde i kveld.

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/Forumtur17908047.jpg)
The gang ved havet.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder22. september 2008, 19:32 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/grdsplassen017.jpg)
Mørke høstkvelder tilbringes i garasjen. :)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/grdsplassen023.jpg)
Denne står som garasjekunst på gårdsplassen
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder25. oktober 2008, 10:54 am
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/oldshst08003.jpg)
Stemningsbilde fra Esso'n i natt. Oldsen brukes ennå, selv om kong vinter nok snart er på plass

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/oldshst08007.jpg)
Oldsen og jeg var helt alene på veien i natt når vi kjørte hjem. Var på personalfest på jobben så jeg passet på  å få kjørt hjem et par kvinnelige lærere. I folkeopplysningens ånd fikk de en historie leksjon om hot rodding. Det tikket også inn et par sms'er om at det var fan så rått å se rodden ute på veien ei høstnatt fra folk jeg møtte :)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: J.R.25. oktober 2008, 19:08 pm
Er du lærer  ???
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder25. oktober 2008, 20:33 pm
Er du lærer  ???

Nei.......heldigvis ;) Jeg jobber som barne og ungdomsarbeider i videregående skole. Jobber med å få ungdom som er i ferd med å falle ut, tilbake på sporet og greie å fullføre skola. For tre år siden sluttet 54 elever i løpet av et skoleår hos oss, året etter sluttet 32 stykker. Etter et års jobb av oss tre som jobber med dette sluttet kun 17 elever i løpet av siste skoleår. :)
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder26. oktober 2008, 22:32 pm

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/runner003.jpg)
Var hos Runner og fikk en grei avtale på et nytt varmeapparat i dag.  Gir 4,2 kw og det bør holde ei stund. Måtte omarbeide det litt for å passe min bil, men tror det blir greit med defroster og varme mot kupeen. Lagde ny front i plast så jeg håper det ikke blir så varmt at plasten bøyer seg
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: thomas27. oktober 2008, 13:48 pm
Hei.
Er det et varmeapp. som benytter seg av kjølevannet fra motoren eller et helelektrisk apparat?
Er på utkikk etter et elektrisk sådan. Har ikke lyst til å ha rør og slanger på torpedoen.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner27. oktober 2008, 16:35 pm
Hei.
Er det et varmeapp. som benytter seg av kjølevannet fra motoren eller et helelektrisk apparat?
Er på utkikk etter et elektrisk sådan. Har ikke lyst til å ha rør og slanger på torpedoen.

Det tar varme fra motoren.  Men hvorfor ikke ta og legge slangene/Rør i rammen? Da slipper du jo å ha noe på torpedoveggen
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: thomas27. oktober 2008, 20:35 pm
Joda. Det er en mulighet å legge de i ramma, men da må jeg gå ned i diameter på rør/slanger. Det er ikke allverden med plass i ei helboxa A-ford ramme, spesiellt ikke i fronten :-\.
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder27. oktober 2008, 21:15 pm
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/Trndertur16-17607070.jpg)
På dette bildet ser du Geir Natvigs måte å dra rør til varmapparatet på hans 32 roadster.
Kan ikke si jeg synes det virker som om det er noe store klumpete greier. Bør vel få plass
inni ei A-Ford ramme? Rørene til varmapparatet er de to som går langs nerkanten av toppdekslet
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: thomas28. oktober 2008, 17:34 pm
Det så skikkelig godt ut.
Da er det tilbake til "tegnebrettet" ;D
Tittel: Re: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder15. november 2008, 10:46 am
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/5532ea1d.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/6f16761f.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/03b5f049.jpg)

(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/34ecb7cc.jpg)
Det var glatt med Oldsen i dag. Nå blir den kjørt inn i garasjen og porten stengt fra innsiden.
Nå er det bare å gå i gang med vinterens oppgaver. :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: joner26. april 2009, 21:27 pm
Er du ferdig med vinterens oppgaver?  :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. mai 2009, 12:01 pm
Har fått på plass mye av det som var planlagt gjort i vinter, men det er mye som gjenstår. Brta det er vinter hvert år :D
Har fått tatt hjulstillingskontroll og byttet framdekk nå, ble en stor forbedring av kjøreegenskapene. Så nå er den klar for tur til natset neste helg.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder26. oktober 2009, 11:00 am
(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/september09055.jpg)
15.september var Oldsen på tilsynet for godkjenning. Jeg fikk noen mangler som måtte utbedres
før jeg fikk den endelige godkjenningen. Men det meste var i orden så i løpet av vinteren skal alt
være klart og våren kan møtes i godkjent rod.


(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/september09047.jpg)
Kontrollen tok nesten 3 timer inklusive prøvekjøring så det var en grundig kontroll.
Kontrolløren var saklig og grei så det oppsto ingen disskusjoner som ikke kunne løses
der og da.


(http://i242.photobucket.com/albums/ff26/oldsrod/oldsrod2/oldsrod3/september09056.jpg)
Han tok også bilder fra alle vinkler som han la inn i databasen, dermed kan de som eventuellt stopper meg
gå inn og se at bilen er slik den var da den ble godkjent.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: mr.mopar18. juni 2010, 09:10 am
Gratulere med godkjent rod. ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder18. juni 2010, 12:56 pm
Takk, kjennes godt å endelig ha fått den gjennom mølla. Får hente vognkortet på mandag fordi jeg ikke hadde med meg del to idag. Skal ut og spise i kveld så det spørs om det ikke bør bli en liiiiiten en til å feire med
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: svein18. juni 2010, 13:42 pm
Ja ta deg en liten en etterpå! Det er godt når alt er i box! Grattulerer! ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner18. juni 2010, 15:47 pm
Grattis. No er det bare meg igjen i Ulovlig klubben ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: thomas18. juni 2010, 16:06 pm
Hmmm!
Meg også. ;)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder18. juni 2010, 16:35 pm
Takk,  ;) Vet nå om minst en til Leon.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: joast18. juni 2010, 20:24 pm
Gratulerer med godkjenning av oldsrodden. :) :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder23. juni 2010, 21:42 pm
I dag kom det nye vognkortet i posten så nå kan jeg slippe løs jubelen her, godkjent ombygd som hot rod med opel forstilling, 4 link, 205-14 på 6"felg foran, 275-15 på 10"felg bak, 5700ccm 121 kw,   :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Herman23. juni 2010, 21:59 pm
Gratulerer ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder23. juni 2010, 22:14 pm
Grattis! ;D ;D
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder23. november 2013, 23:54 pm
Tid for en "liten" oppdatering her føler jeg. Som de fleste vel har fått med seg tok jeg Oldsen md meg og flyttet sørover etter Norway Nats i 2011. Etter et år i Holmestrand ble det flytting til Skedsmokorset der jeg bor nå med forlovede og tre jenter. LilleM og to flotte bonusjenter gjør hverdagen hektisk, men nå er tiden inne for en liten oppdatering av Oldsen. Den nærmer seg 60 000 km siden jeg tok den ut for første gang i 2004
Oldsen har bragt meg mye glede og gjort meg kjent med masse flotte mennesker som jeg ellers aldri ville truffet. Så om du har en rod du bare har kjørt litt rundt i nabolaget med kan jeg anbefale å dra på langtur med rod. Pakk med det mest nødvendige og gi deg eventyret i vold. Det kan gi livet en helt ny mening på så mange måter.
Her kommer noen bilder som viser noen av eventyrene Oldsen og jeg har vært på. Både alene og sammen med familien.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. november 2013, 00:40 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2012-05-29113349.jpg)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. november 2013, 00:40 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2012-05-31135446.jpg)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. november 2013, 00:42 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1217.jpg)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. november 2013, 00:53 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/GOPR0715.jpg)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. november 2013, 02:22 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2013-06-30145332.jpg)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder24. november 2013, 02:25 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2013-08-23170846.jpg)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder07. januar 2014, 23:28 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2013-09-13111151.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2013-09-13111151.jpg.html)

Jeanette og svigerfar kjørte i hver sin rod opp til Bøllestuks treff på Sandgrunn. Jeg fikk
æren av å kjøre bak i en Toyota Hiace og se min egen rod på veien. Egentlig en interessant
opplevelse  :o
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Jeanette16. januar 2014, 15:10 pm
Det var visst en veldig spesiell opplevelse for Tor Audun å kjøre bakerst i følget i en Toyota. Såpass spesiell at jeg har blitt degradert til passasjer og kartleser. Akkurat som det er så spennende liksom..... Hmmmm, liker ikke!  >:(
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder01. februar 2014, 17:35 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_4119.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_4119.jpg.html)
Sveising av framskjerm står på programmet i vinter  8)

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_4121.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_4121.jpg.html)
Nederste kanten på skjermen har vært litt frynsete etter gamle reparasjoner og rustangrep så
nå tok jeg tak i problemet.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder01. februar 2014, 17:38 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_4123.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_4123.jpg.html)
Geniet i arbeid  :o ::)

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_4127.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_4127.jpg.html)
Kanten på grillkappa måtte også få byttet ut litt dårlig stål med nytt friskt stål
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder01. februar 2014, 17:40 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_4132.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_4132.jpg.html)
Klar for sveising av baksiden og på plasser det er vanskelig å komme til når skjermen står
på bilen.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_4139.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_4139.jpg.html)
Og når jeg kom hjem sto kjæresten klar med varm kakao med krem og vafler  :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf01. februar 2014, 20:47 pm
Nice! føler mig litt utilstrekkelig akkurat nå!!
tar mig en øl til, hehehe
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner02. februar 2014, 12:18 pm
Bra du holder på. Du får brukt det du lærte til Øyvin no. Blir det utstillingsbil av den no?
 Var og hentet dørene til min, Dem ha stått på Lakkverkstedet i et halvt år, Venter enda på Delene til styringa, Får ikke gjort noe før jeg har den på plass. Så har mistet piffen, Håper på at den kommer tilbake så jeg får kjøre til sommeren.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. januar 2015, 13:34 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8442.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8442.jpg.html)

Jeg skal ha på gamle Corvette ventildeksel på motoren min samt bytte innsug så motoren får den gamle looken. Disse dekslene har tilhørt min nå avdøde venn Einar Jakobsen som var den som hjalp meg i gang med Oldsen. Han var den som sa "det er ikke noe problem" og satte vinkelsliperen rett ned i traversen. For å få på dekslene må jeg lage adapterplater mellom toppene og dekslene. Cato Opsetmyren grovskjærte platene og resten gjør jeg selv.


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8444.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8444.jpg.html)

Jeg gjenger med 1/4" UNC så nå er jeg på jakt etter !/4" UNC med umbrakobolter med senkehode


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8445.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8445.jpg.html)

Prøvemontering. Tror dette kan bli bra, bare å bruke litt guffe mellom så blir det nok tett


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8446.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8446.jpg.html)

Coole deksel som passer godt på Oldsen  8)

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf17. januar 2015, 14:54 pm
Nydelig. fant du bilder av travers monteringen på Oldsen?
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. januar 2015, 14:59 pm
Skal finne frem albumet fra jeg bygde den og se om der ikke er noen greie bilder  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf17. januar 2015, 15:18 pm
Kjempeflott, lister mig ut i bak gangen igjen å lakker litt til! hehehe
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. januar 2015, 16:37 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8449.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8449.jpg.html)

Klar for å løfte av det gamle innsuget.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8450.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8450.jpg.html)

"ny" innsuget lagt løst på sin nye plass

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8451.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8451.jpg.html)

Håper å få den gamle looken på motoren nå  8)

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. januar 2015, 19:49 pm
Da har jeg funnet frem albumet med byggebilder Papa Wolf. Skal prøve å få scannet bilder utover kvelden så får vi se hva som finnes av forstillingsbilder :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf17. januar 2015, 22:23 pm
Supert, det gleder jeg mig til.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. januar 2015, 22:34 pm
Her kommer noen bilder fra byggeprosessen til "glede" for Papa Wolf

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/SCAN0267.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/SCAN0267.jpg.html)

Her er ramma bare lagt oppå traversen og jeg ser jo med en gang at dette blir alt for høyt


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/SCAN0272.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/SCAN0272.jpg.html)

Her ser dere at høyden blir helt feil


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/SCAN0270.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/SCAN0270.jpg.html)

Jeg skjærte ut en U i traversen og sveiste en U ned i den. Oppi der la jeg ramma og sveisa fast alt sammen.


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/SCAN0271.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/SCAN0271.jpg.html)

Traversen under motoren ble senere fjernet.


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/SCAN0268.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/SCAN0268.jpg.html)

Tilpassing av høyder foran og bak. Legg merke til barnevogna, der lå LilleM og koste seg mens far bygde rod


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/SCAN0269.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/SCAN0269.jpg.html)

I mangel av løftebukk jekket/heise jeg rodden opp på 4 oljefat slik at den sto på hjulene mens jeg bygde eksos og dro bremserør slik at jeg fikk kontrollert at alt gikk klart.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf18. januar 2015, 10:37 am
Nydelig.

Hvor sikkert er det å ha bilen på 4 tønner?
Den veier trods alt en del.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder18. januar 2015, 19:37 pm
 :o Det er kjempesikkert, helt sikkert   ::)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder18. januar 2015, 20:56 pm
:o Det er kjempesikkert, helt sikkert   ::)

Tenkte akkurat det samme.... ???
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder14. februar 2015, 15:17 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2015-02-14%2014.54.11.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2015-02-14%2014.54.11.jpg.html)

Da sitter innsuget på plass, nå er det tilpassing av gasswire, varmeapparat slanger osv osv


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2015-02-14%2014.53.52.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2015-02-14%2014.53.52.jpg.html)

Lakking av smådeler går greit med varmepistol i en hånd og sprayboks i den andre. Gleder meg til å få isolert garasjen og få satt på varme
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: kustomchry14. februar 2015, 19:36 pm
Ja vinter å kulde er no dritt når det kommer til jobbing i garagen. Blir fint med gammel stil på motorn :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf15. februar 2015, 18:07 pm
alt funker, hvis man har varmekilder nok! hehehe
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder17. februar 2015, 11:30 am
Aha! Tønnene holder fordi de er fulle av vann som er bånnfrosset!

Vær forsiktig med den varmepistolen! :o
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder12. mars 2015, 22:00 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2015-02-28%2019.02.59.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2015-02-28%2019.02.59.jpg.html)

Jeg har i flere år hatt nesten oransje skinn i baklyktene fordi fargen har gtt litt ut av glassene. Nå fikk jeg tak i rød plexi og prøver å lage nye glass. De gamle er helt plane, men jeg har lyst på glass som "buler" utover og som har et motiv på innsiden som vises kun når det er lys i dem


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2015-02-28%2019.04.32.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2015-02-28%2019.04.32.jpg.html)

Med varmepistol og vinkelsliper kan mye gjøres
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder12. mars 2015, 22:02 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2015-02-28%2019.07.04.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2015-02-28%2019.07.04.jpg.html)

Prøving foran en 60watts lampe  8) 8) 8) Satser på at det blir bedre med 12 volt og 21/5w


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2015-02-28%2019.10.33.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2015-02-28%2019.10.33.jpg.html)

Nå begynner det å ligne noe  :o
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder12. mars 2015, 22:04 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2015-03-01%2000.14.48.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2015-03-01%2000.14.48.jpg.html)

Første prototype klar for prøving.  :P
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder13. mars 2015, 08:14 am
Stilig!
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Trond E.27. mars 2015, 09:22 am
Humm ingen tvil om kreativitets nivået.
Pent jobba!!
Da var ikke gamle sprukkene glass noe problem lenger  ::)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder18. april 2015, 00:31 am
 8) Da er Oldsen vasket og stelt. Har polert den med Oldsrodders Bad Ass Flatblack Wax fo å få frem den rene fine matte looken. Så nå er den klar for proff fotografering i morgen. Blir spennende for fotografen er den samme som hadde midtsideposteren i siste Street Rod Magazine. Bildene skal brukes i ei bok som snart har deadline. Blir spennende å se Oldsen på trykk  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder18. april 2015, 02:15 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8860.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8860.jpg.html)

Da har jeg fått satt på NSRA skiltet så det skjuler festet for kroken på hengerfestet når den ikke er montert. Tenkte på å lage feste bak på campingvogna så jeg flytter skiltet bak på den når den henger bak på rodden. Har du også lyst på et sånt skilt så har Øystein flere. Bare send mail til oystein@nsra.no

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8859.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8859.jpg.html)

Snart helt klar for årets sesong. Bare litt småtteri igjen  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Trond E.18. april 2015, 07:00 am
Smukt!! Jeg/ vi har litt mer å gjøre før sesongen
Kos dere på veien og lykke til med photo shut
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: kustomchry18. april 2015, 17:19 pm
Nice 8) gleder meg til jeg kan si "snart helt klar"...
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder18. april 2015, 18:14 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8872.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8872.jpg.html)

Mens fotografen drev med sine ting passet jeg på å ta noen bilder jeg også i dag. Gleder meg til
å se resultatet av hans bilder

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_8869.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_8869.jpg.html)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. november 2015, 23:23 pm
 8) Da er Oldsen satt på stallen for vinteren. Etter 65000 km er det tid for litt oversyn. Jeg har kjent litt bensinlukt i blant og tok ned tanken i kveld. Har en plan om å bygge om påfyllingen så da måtte den ned uansett. Ser jo at det var på tide, slangene var mer enn klar for utbytting.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1805.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1805.jpg.html)

Litt morken, både slangen for drift og lufting var like morken  :o  Blir nok bra med nye slanger


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1807.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1807.jpg.html)

Blir litt dritt oppå tanken etter mange mil. Denne rodden har fått kjørt seg både på asfalt, grus og vinterføre så alt i alt ser det ikke så ille ut. Skal få kalibrert tankmåleren litt så den viser rettere nivå. Nå kom den aldri helt ned og viste kvart tank nå den plutselig var tom. Det passer ALDRI å kjøre tom for fuel  :o ::)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. november 2015, 23:27 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1808.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1808.jpg.html)

Dette tanklokket må vel ligge utenfor garasjen i vinter for å få litt patina så det passer med resten av bilen  ::)


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1812.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1812.jpg.html)

Jeg fikk tatt av stussen som satt på tanken og begynt å tilpasse en ny, den må vinkles en annen vei for å få det nye tanklokket på plass. Det gamle har aldri holdt helt tett med full tank så det skal bli bra med nytt lokk


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1813.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1813.jpg.html)

Får la ting lufte seg litt mer enn en halvtime før jeg begynner å sveise i tanken  :o ::) :o :o
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Trond E.07. november 2015, 08:16 am
6500 mil!!! Du godeste.... Bruker frem til jul for å bli kald
Det blir bra med ny påfylling, vask den i mild saltsyre så går aldringsprosessen fort.
Dette blir bra

Sendt fra min Sony Xperia Z3

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder11. november 2015, 08:31 am
Det skal være en tråd om sveising på bensintanker på det svenske SSRA forumet. Det var mange som hadde opplevd litt av hvert, til tross for omfattende forberedelser for å unngå et BLAM!

Metode for å få vekk bensindamp som jeg husker i farten var blant annet å la tanken stå så full som mulig med vann under sveisingen. Sand var også brukt eller foreslått.
Det skumle var at flere hadde opplevd at det smalt til tross for forberedelser som skylling med parafin, med olje, med såpevann, tørking i månedsvis osv osv.

Etter sveising var det også et problem at det ikke ble skikkelig tett. Bensinen er betydelig mer flyktig enn vann, så selv i pene sveiser hadde noen opplevd "svetting" av bensin i ettertid.

Så vær forsiktig.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder12. november 2015, 11:38 am
Takk for tips Ståle, men du må ikke skrive BLAM i et slikt innlegg. Jeg får jo portforbud om Jeanette leser dette hehehe. Neida, jeg åpnet toppen av tanken da jeg bygde bilen for å gjøre den ren nedi og sveiste igjen hullet. Etter sveising, slaglodder jeg over sveisen for da får jeg tettet den en gang ekstra liksom. Det har vist seg å holde tett ved første forsøk. Metoden har også vært gjort på motorsykkel med stort hell. Tenker det samme blir gjort denne gangen. Får satse på at det ikke blir BLAM og heller bare et blam ;)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder14. november 2015, 01:07 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1817.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1817.jpg.html)

Før jeg går i gang med å sveise bensintanken får jeg lage delene som skal til for å sveise igjen hullet der den originale tankpåfyllingen har vært. Må flytte påfyllingen noen cm til side.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1819.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1819.jpg.html)

Jeg bruker Clecos for å holde ting på plass ved sveising. Fungerer perfekt og selges av Gasolin og Unneberg Bil
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder14. november 2015, 01:09 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1821.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1821.jpg.html)

Må lage ny påfyllingstut på tanken, men har jo i et svakt øyeblikk lovet å være forsiktig og ta alle forholdsregler  :o

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder14. november 2015, 01:10 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1822.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1822.jpg.html)

Hva er planen nå tro  :o

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1823.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1823.jpg.html)

Oldsrodder handler først og tenker etterpå........ kan bli travelt i vinter
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder14. november 2015, 01:12 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1824.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1824.jpg.html)

Noen års bruk har gjort at det er noen ting jeg ønsker å forandre på. Får se hvor langt jeg skal dra dette.  8) 8)

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1827.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1827.jpg.html)

Har noen planer for å lage et litt mer komfortabelt baksete å sitte i for jentene  :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Trond E.14. november 2015, 12:56 pm
Koselig å se att d begynner å bli liv på forumet igjen.
Blir garantert bra
Stå på så skal vi følge deg til døra
2 uker til nå så begynte d å skje ting på min tråd også, må bare bli ferdig med stua først

Sendt fra min Sony Xperia Z3

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf15. november 2015, 08:59 am
Jeg har et par pene røde buick seter som du kan få, om du kommer å henter!
Eller de var pene da jeg la de inn i vedskjulet. Husker ikke bredden på de. men de er av stoff, så enkle å modifisere!
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder17. november 2015, 10:57 am
Takk for det Jan, men plassen er sterkt begrenset så noen store Buick seter blir det ikke plass til. Ser mer for meg noe helt tilpasset plassen. Et baksete der jeg kan ta ut skumgummiputen og bruke på egen ramme er nok det jeg trenger. Helst fra en liten europeisk eller japansk bil. Skulle noen ha noe liggende så ikke nøl med å ta kontakt 8) 8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf18. november 2015, 10:42 am
De er fra en 87 buick, så de er ikke så forferdelig breie.
Men det er helt ok, de ligger her hvis du ombestemmer dig
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder18. november 2015, 14:37 pm
Jeg har lyst på noen skikkelig rå bomberstoler, men de jeg ser er altfor lave i ryggen, og koster omtrent det samme som et 400 hk top end kit for motoren.....
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: RAT FINK HOT ROD21. november 2015, 22:38 pm
Kan lage sjøl vettu. De ble lagd tre stykker sist helg på metall meet hos unneberg bil. (http://images.tapatalk-cdn.com/15/11/21/bd1a1320f6c1a302510f441956622fa8.jpg)

Sent fra min GT-I9300 via Tapatalk

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder21. november 2015, 23:03 pm
Ja, det hadde vært noe, men ville hatt høyere rygg. Like høy som en bilstol uten nakkestøtte.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder21. november 2015, 23:55 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1884.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1884.jpg.html)

Med litt "urtete" i koppen så ble det en hyggelig kveld i garasjen  :o


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1885.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1885.jpg.html)

Reparert langlysbryteren så nå blir det litt enklere å kjøre på natta på småveiene.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder21. november 2015, 23:58 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1886.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1886.jpg.html)

Fikk ordnet noe på bremsepedalen som har irritert meg lenge

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder22. november 2015, 00:01 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1887.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1887.jpg.html)

Lufte opp til defrosteren blåste for mye rett opp og ikke mot frontruten. Så jeg lagde
små plater i rustfritt som skal styre lufta opp mot ruten  8)


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1890.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1890.jpg.html)

Jeg bruker en ombygd gammel benkesliper påmontert borchuks for å høyglanspolere
rustfritt
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder22. november 2015, 00:02 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1892.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1892.jpg.html)

Det blir ganske blankt etter et par minutter 8)


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1893.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1893.jpg.html)

Nå skal det bare borres et par småhull så er de to platene klar for montering  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner27. november 2015, 19:26 pm
Har du den varmeren du fikk fra meg enda?
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder27. november 2015, 21:39 pm
 8) Jepp, den står under dashbordet og sørger for litt varme i rodden  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Runner30. november 2015, 18:14 pm
Bra varme, men synes mitt bråk vel mye. Men kansje for jeg bygde den om fra Hot Rod til Street Rod :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder25. desember 2015, 23:24 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1953.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1953.jpg.html)
Jeg holder nå på innimellom og bygger om bakseteplassen. Jentene blir større og jeg vil jo gjerne fortsette å
ha dem med på treff.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1954.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1954.jpg.html)
Plutselig ble det litt mer jobb enn jeg først så for meg....... :o ::)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: kustomchry26. desember 2015, 00:05 am
Det blir bestandig mer jobb enn man sett for seg ;)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. januar 2016, 00:29 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1969.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1969.jpg.html)

Jeg får vel hjelpe PapaWolf å holde liv i forumet. Skjer jo ikke sååååå mye annet her inne. Det er foruten han et par andre ildsjeler som holder liv på forumet. Og ære være dem. Jeg holder på å bygge om baksetet og da må innfestingene til sikkerhetsselene  8)

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1970.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1970.jpg.html)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. januar 2016, 00:33 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1973.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1973.jpg.html)

Dette trikset har jeg brukt før, så da jeg fikk bruk for to halvmåner til å skjule gjennomføringene til selene bak
ofret jeg et par vernesko til Jeanettes store glede. Tresko er ikke mote på Lørenfallet i 2016. (Det var visst ikke på moten i 2015 heller ::) :o)

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1974.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1974.jpg.html)


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_1976.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_1976.jpg.html)

Blir tøffere utseende enn med de plastdekslene som sto i Audien jeg hentet selene fra   8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: kustomchry03. januar 2016, 01:44 am
Gjenbruk det liker vi :) men å ødelegge så fine sko da... :P
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. januar 2016, 01:48 am
I følge tidligere omtalte Jeanette kalles det redesign og DET er moderne  :P
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf03. januar 2016, 09:47 am
Den var smart, har jo en del gamle vernesko jeg og. hehehehe
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder03. januar 2016, 16:19 pm
Gode ideer er gratis Papa Wolf,  8) De to stålhettene kan også sveises sammen hvis man ønsker å lage en fin avslutning på en rammevange eller noe.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2016-01-03%2015.57.48%20HDR.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2016-01-03%2015.57.48%20HDR.jpg.html)
Slik blir den nye høytalerplasseringen siden jeg har ofret hattehylla for å lage bedre baksete

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/2016-01-03%2015.57.54%20HDR.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/2016-01-03%2015.57.54%20HDR.jpg.html)
Bare å få sveiset alt fast så skal dette bli greit. Subben blir midt i bakseteryggen som tidligere
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder31. januar 2016, 20:35 pm
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/45_969652473.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/45_969652473.jpg.html)
Jeanette fant dette setet fra en Mini på finn.no, prisen var innafor så det ble handel. Litt
usikker på passformen, men håper det lar seg tilpasse.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2059.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2059.jpg.html)
Jentene har savnet polstring på innerskjermene så kan hende det blir greit når det
kommer på plass  ::) :o

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2056.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2056.jpg.html)
Hvis ikke så har jeg et baksete for salg. Vil nok passe perfekt bak i en A-Ford 8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. februar 2016, 02:38 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2061.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2061.jpg.html)
Operasjon tilpassing i full gang. Men nå er klokka 02.35 så det er vel på tide og ta kveld. Greit med
isolert garasje, to meter høy tujahekk og en gang og sykkelvei mellom oss og nærmeste nabo. Ikke
sikkert alle er like glad i vinkelslipere klokka halv to om natta som jeg er :)


(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2068.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2068.jpg.html)
Skal lage tett vegg mellom bagasjerommet og kupeen, må bare få kjøpt gass først så jeg
får sveiseapparatet operativt igjen
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. februar 2016, 02:40 am
Nytt innlegg nederst på forrige side også

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2071.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2071.jpg.html)
En sånn bør finnes i en hver garasje. Jeg finner stadig nye bruksområder til den. Her kommer
et eksempel.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2074.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2074.jpg.html)
Veldig greit å bruke sammen med knekka, så er man sikker på at gradene blir rett
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. februar 2016, 02:43 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2072.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2072.jpg.html)
Jeg tok rede på ei fin lita plate med louvers på som jeg fant i en container for en tid tilbake.
Nå kommer den til sin rett, jeg har en fin plan for denne. Det er miniatyr louvers.  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf06. februar 2016, 09:47 am
Vet ikke hvilken gass du bruker, men her er det stort sett Co2 det går i. og et gammelt brannslukningapparat.

Finn din lokale stasjon og fyll her!

https://forum.norbrygg.no/threads/oversikt-stasjoner-for-fylling-av-c02.895/

Koster en del mindre end misson18 og lign
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder06. februar 2016, 22:06 pm
 8) Takk for tipset Pappa Wolf, da har jeg vært i kontakt med en gassleverandør, det koster 1100,- for 11 kg Co2 inkl. mva. Jeg skal ta turen ned til Oslo på fredag og få fylt flaska mi  :o  Så neste helg blir det sveising  :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder07. februar 2016, 02:40 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2080.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2080.jpg.html)
Da ble det en liten tur ut i garasjen i kveld også etter at jentene hadde tatt natta.
Fikk laget noen små platebiter så når jeg får fylt gass så er alt klart til sveising  :o

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2095.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2095.jpg.html)
Hatthyllen er halvert i forhold til tidligere for å få laget bedre benplass mellom baksetet
og ryggen på framsofaen.

(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2094.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2094.jpg.html)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder07. februar 2016, 02:42 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2078.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2078.jpg.html)
Fikk lagd meg oppheng for det mest brukte luftverktøyet. Kompressoren står plassert
på garasjeloftet og er ute av både syne og sinn.  ::) :o
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf07. februar 2016, 02:43 am
1100,- gir dig en ny 6 Kilos flaske med gass.
Jeg betaler snaue 500,- for at få fylt flasken opp. inklusiv Mva
Det er fantastisk flott jobbet, tror jeg må i garasjen igjen snart.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Pappa Wolf07. februar 2016, 02:45 am
Og gjør dig selv en tjeneste, og lag et lokk over niplene på verktøyet ditt. det siste du ønsker er støv eller verre i systemet.
En fille eller et stykke lær gjør susen.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder07. februar 2016, 13:43 pm
 8) Det var et godt tips, takk for det
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder27. februar 2016, 01:25 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2179.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2179.jpg.html)

Klart for helsveising, så til sommeren skal jeg slippe at bensinen renner ut igjen når jeg har full tank.  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: kustomchry27. februar 2016, 14:38 pm
Hvor mange liter tar den tanken din? Jeg har satt i en ny orginaltank på ca 50 liter men funderer på om den er litt liten med tanke på de avstandene vi har her oppe...
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder27. februar 2016, 21:07 pm
Litt usikker på hvor mye den tar, men ca 60 liter er nok ganske nært. Og det har har holdt for meg  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder28. februar 2016, 01:03 am
(http://i25.photobucket.com/albums/c66/oldsrodder/IMG_2183.jpg) (http://s25.photobucket.com/user/oldsrodder/media/IMG_2183.jpg.html)

Da var tanken sveist og klar for montering. Skal bli spennende å se om det blir så bra som jeg håper  ::)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: kustomchry28. februar 2016, 12:23 pm
Blir bra det der.
Får satse på at det rekker med min 50 liter også 8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. mars 2016, 00:58 am
(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/IMG_2208_zpsavwjqhfa.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/IMG_2208_zpsavwjqhfa.jpg.html)

Flytting av tankpåfylling og bytting av tanklokkpatenten sto på programmet i vinter. Har plagdes med at det
rant over når tanken var full. Nå skal det problemet være løst. Ferdig sveiset og nytt hull laget.

(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/IMG_2209_zpsily2k07r.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/IMG_2209_zpsily2k07r.jpg.html)

Tinnsparkling på gang


(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/IMG_2215_zpsmbx9zahy.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/IMG_2215_zpsmbx9zahy.jpg.html)

Litt bondo så er det klart for mattsvart  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: El Lobo13. mars 2016, 10:12 am
Øh! Ikke for å være negativ men det ser ut til å være noe feil med sveiseapparatet ditt, ref bilde med igjensveiset bensinpåfyllings hull....veldig urein sveis..
(Jeg påberoper meg ikke å være sveisespesialist...mer ment som kontruktiv kritikk,legger til ett smilefjes sånn for å være sikker :-))

Ser dere bruker Co2 gass. Er det Mig dere bruker? Jeg fyller Argon på min flaske, kan de være årsaken?
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder13. mars 2016, 11:43 am
Årsaken ligger nok i et helt nytt apparat og dårlig innstilling. Det ble bedre etterhvert, bedre gjennombrenning og finere sveis. Argon er jo en edlere gass og gir nok et bedre og finere resultat ja. Men hvor fyller du argon til en folkelig pris?  8) 8)
Og ingen fare med å være kritisk, når den er saklig :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Trond E.13. mars 2016, 14:05 pm
Gass: jeg tok meg rå å kjøpte meg ny 10 kg flaske. Disse ser jeg nå selges brukt på nettet sån tid til annen til kraftig redusere priser. Jeg betaler 1200 inkl. mva hos yara for blandings gass. Går å diskutere pris der også, alle vill di selge

Sendt fra min Sony Xperia Z3

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: El Lobo13. mars 2016, 16:56 pm
Jeg kjøpte gassen i Drammen husker desverre ikke hva foretningen eller hva det kostet.

Ser ut som du har for rask trådmatning og lite ampere.

Jeg bruker 0,6 tråd på tynnplater og 0,8 på litt tykkere ting.

Jeg renser ofte munnstykke,klipper pærlen før hver sveis.

På tynnplate butt i butt sveis har jeg helt flush åpning,ingen lysåpning,sliper så det er 100 prosent reint på for og bakside.
På litt tykkere ting har jeg trådtykkelse lysåpning og V fuge for jamn gjennombrenning.

Når jeg sveiser holder jeg pistolen på skrått og drar vekk fra sveis,sikkert noen som synes det er best å skyve fra sveis , er nok en smaksak.Jeg synes det blir en lavere sveis ved å "dra", mindre sliping.
Når jeg punkter hel sveis begynner jeg neste punkt litt inn på forrige....sikkert litt dårlig forklart.

Har dårlig erfaring med å sveise ute og ved gjennomtrekk...

Maske med autoblending gir bedre kontroll på hvor du starter..
(http://)

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder28. mars 2016, 22:47 pm
(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/2016-03-28%2022.38.45_zpsdt9wky2v.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/2016-03-28%2022.38.45_zpsdt9wky2v.jpg.html)

Da er panelene for høyttalerne ferdig. Stålhetta fra verneskoa er der gjennomføringen for selene er.

(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/2016-03-28%2022.38.39_zpsry2lopkc.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/2016-03-28%2022.38.39_zpsry2lopkc.jpg.html)

Bakpå den mørke hatthylla får denne finishen klare seg ;)

Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder28. mars 2016, 22:50 pm
(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/2016-03-21%2021.10.36_zpsxiwirwee.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/2016-03-21%2021.10.36_zpsxiwirwee.jpg.html)

Får på deksler og sidepaneler blir det greit for jentene dette :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder12. juni 2016, 02:58 am
(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/IMG_2641_zpsqcyzxwnd.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/IMG_2641_zpsqcyzxwnd.jpg.html)
Jeg har i alle år kjørt rundt med en billig og tynn matte i Oldsen, i år fikk jeg tak i en skikkelig kvalitetsmatte med isolering så nå skulle det bli skikkelig gulv. Men først måtte det lages mal av gulvet så jeg hadde noe å skjære etter.

(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/IMG_2642_zpsvcnhyspp.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/IMG_2642_zpsvcnhyspp.jpg.html)
Jeg lagde en pappmal som gikk å få ut hel. Da hadde jeg en fin mal å skjære etter.  8)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: oldsrodder12. juni 2016, 03:01 am
(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/IMG_2645_zpszvyhke8z.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/IMG_2645_zpszvyhke8z.jpg.html)
Svart og fint gulv, skal få tak i røde matter å legge oppå teppet så det ikke slites så fort.

(http://i1077.photobucket.com/albums/w478/Oldsrodders/IMG_2646_zpss3nbmncd.jpg) (http://s1077.photobucket.com/user/Oldsrodders/media/IMG_2646_zpss3nbmncd.jpg.html)
Nå er det bare å få fast selefestene og håndbrekket så kan sofaen løftes inn igjen :)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: myhre12. juni 2016, 16:46 pm
Onepiece teppe, meget bra.
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: Hotrodder16. juni 2016, 08:41 am
Det var et flatt gulv gitt! ;)
Tittel: Sv: Olds mafia rod
Skrevet av: O.Johnsen20. august 2016, 07:05 am
Hvor får man tak i slikt teppe?

Sent fra min SM-G388F via Tapatalk